A Tonight Show című talkshow-ban adott interjút Kim Kardashian, és a pillanat, amiről mindenki beszél az, amikor a frissen lefogyott influencernagyasszonyt annyira zavarta már gyerekei hangoskodása, hogy megállította az interjút, hogy rájuk szóljon.

A műsorvezető Jimmy Fallon egy ponton megjegyzi, hogy hallja a gyerekeket: a 6 éves Saint és a 3 éves Psalm volt ott a színpad mellett. Kim Kardashiant is szemlátomást felbosszantja, hogy a fiai hangoskodnak, és a következőképpen szidja le őket:

srácok, abba tudnátok hagyni? Ez kábé az első alkalom, hogy a munkába elhoztalak benneteket. Legyetek szívesek!

Ezek után Kim Kardashian kissé felindultan, de azért önmagán uralkodva elmagyarázza a közönségnek, hogy a négy gyerekből itt van két fia.

A két fiam itt van, és hallom, hogy mekkora zajt csapnak. Srácok, most vagytok velem először a munkában, ne tegyétek tönkre!

Kim Kardashian ezután megpróbálja folytatni a sztorit, amit elkezdett, de megint a gyerekeit hallja, és így csattan fel:

srácok, ez most komoly?!

A szigor sajnos csak félsiker: ekkor a kisebbik gyereket, Psalmot inkább kivitték a stúdióból, mert folytatta a hangoskodást. Saint viszont a szülői fejmosás után már a nevéhez híven viselkedett.

Az alábbi videóban 1:19-nél kezdődik ez a jelent.

Via