Már megszokhattuk, hogy Kim Kardashian mindig különleges bulit szervez a gyerekeinek. Ott volt legutóbb Chicago Hello Kitty-partija, amitől rózsaszínebbet még nem láttunk. Egészen eddig, mivel Kim hatalmas zsúrt szervezett a lányának, aki 10 éves lett. 

Kim Kardashian luxusszülinapot szervezett

North születésnapját a legjobb barátnőjével ünnepelte, Evával, mivel a két lány közös bulit tartott. Kim egy valódi pizspartit szervezett a lányoknak a Beverly Hills Hotelbe. A gyerekek rózsaszín ágyakon aludtak, rózsaszín pizsit viseltek, és még drága ajándékokat is kaptak.

@kimandnorth

Happy birthday, North 💜🩷🖤🤍

♬ original sound - Kim and North

A dekoráció rengeteg lufi volt, emellett volt fotóbox, ahol vicces képek készültek. Erről Kim osztott meg fotókat. A pizsiparti után sem ért véget a buli, hiszen másnap folytatódott a Beverly Hills Hotel éttermében, ahol a lányok egy zártkörű reggelin vehettek részt, és megismerhették az Anastasia Beverly Hills termékeit. 

Kim erről is mutatott pár videót, a felvételek alapján a lányok nagyon élvezték a dolgot, ami nem csoda, mivel még partibusz is volt. Természetesen a különleges fogások sem hiányozhattak, az esti buliban sajttálakkal, és édességekkel várták a gyerekeket, reggelire pedig sütiket, tortát és különféle gyümölcsöket ehettek. A lányok láthatóak imádják Hello Kittyt, hiszen még a szívószálakon is ott volt a macska feje. 

@kimandnorth Beauty brunch with rhe beauty guru @ABH Cosmetics ♬ 7 rings

Kim mindig hatalmas bulikat szervez 

A Kardashian-család imádja a hatalmas partikat, és sosem spórolnak, ha luxusról van szó. Kim mindig elképesztő bulikat szervez a gyerekeinek, így várható volt, hogy North 10. szülinapját fényűző módon fogja megünnepelni. 


Via