A reality sztár, Kim Kardashian gyermekei – North, Saint, Chicago és Psalm – biztosan elég jól fognak ébredni a hónapban, ugyanis anyukájuk felbérelte a Grammy-díjas zongoristát, Philip Cornisht, hogy karácsonyi dalokat játszon reggelente a házukban. 

Karácsonyi dalokra ébrednek 

„Ez az évnek egy ilyen időszaka” – írta a 42 éves  Kardashian  a videóhoz, amit Instagram Storyban osztott meg a követőivel. 

@Philthekeys minden reggel átjön, hogy zongorázással ébressze fel a gyerekeimet. A gyönyörű karácsonyi dalok az őrül reggeli rohanás közepette megnyugvásal töltik meg a kis lelküket. 

- írta Kim a történetében. 

nem mindenkinek tetszik 

A rövid klipben Cornish a zongoránál ült, egy klasszikus ünnepi dalt játszott, a felvételen látszott a csodálatosan feldíszített csillogó karácsonyfa, a háttérben pedig hallani lehetett a gyerkőcök zsivalyát. 

A kommentelők között persze voltak, akik rendesen kiakadtak, az egyik hozzászóló például azt írta: „Azt hiszem, a gazdagok nem használják a spotify-t” 

És ezért van szüksége arra a 200 ezer dollárnyi havi gyerektartásra 

- viccelődött egy másik kommentelő. 

Nem először csinál ilyet

Egyébként nem az idei év az első, hogy Kim Kardashian felbérelte a zongoraművészt, ugyanis 2021-ben is hasonlóan tett, bár akkor sokan azt hitték, hogy csak viccel. 😅

(via)