Világraszóló volt a lakodalom a hétvégén: Ben Affleck és Jennifer Lopez összejöttek, szétmentek, leéltek külön egy fél életet (na jó, negyedet), aztán újra összejöttek és most végre össze is házasodtak! A vendégek között volt Matt Damon, George Clooney, Jane Fonda, Renee Zellweger és Jimmy Kimmel, szóval jó nagy partit tartottak, főleg, hogy három napig tartott.

Az oldal tetején látható fotó még júliusi, az alábbi, most nyilvánosságra került képek vasárnap este, a háromnapos hepaj után készültek a vőlegényről. Hát úgy első blikkre az jut az ember eszébe, hogy jobb is, hogy itt vége volt a partizásnak. Az erősen leamortizálódott Ben Affleckről a képeket a Daily Mail osztotta meg.

Hova ment a lagzi után?

A hagyomány szerint a lakodalom után a nászút következik. Miközben a fenti képek készültek róla, éppen egy SUV-ban transzportálták az 50 éves színészt, mentek nagyban ki a reptérre. Bár úgy tűnik a képekről, hogy a vőlegénynek itt nagyjából véget is ért a nap, azért még volt benne annyi, hogy kint a reptéren elbúcsúzott Matt Damontól, aki magánrepülőre szállt afeleségével és három tizenéves gyerekükkel. Aztán Affleck a saját három tizenéves gyerekét tette fel egy második magángépre. (Az anyuka, Jennifer Garner egyébként nem volt ott az esküvőn, mint ahogy Affleck Oscar-nyertes testvére, Casey Affleck sem.)

Majd végül maga az újdonsült férj is beszállt egy harmadik magánrepülőbe. De nem egyedül tette ezt, hanem a nejével, merthogy a kocsiban a hírek szerint ott volt Jennifer Lopez is, csak ő valamiért pont nem látszik a képeken.

Via