Nagyon fontos volt a tegnap este Tóth Andi számára, ugyanis tegnap debütált saját ruhamárkája.

Hatalmas bulit rendezett Tóth Andi a márkájának

Tóth Andi számára a csütörtöki volt élete egyik legboldogabb napja, hiszen megnyitott ruhamárkájának, a Backoffnak a webshopja, amelyet egy hatalmas bulival ünnepeltek meg. Ám a divatbemutatóval egybekötött esemény nem sokon múlott hogy elmaradjon, hiszen az énekesnőt kirabolták a rendezvény előtt csupán pár órával.

A divatbemutatóhoz szükséges ruhákat szállító autót ugyanis kipakolták, és elvitték a darabokat. Erről Tóth Andi, és menedzsere, Tóth Isti is beszámoltak a rendezvény kezdetekor.

Saját dal, sztárok a közönségben

Elmondták, hogy az előző órákat a rendőrségen töltötték, hiszen nem hagyják, hogy az elkövető ezt megússza. A szörnyű esemény után azonban Tóth Andi úgy állt a színpadra, mintha semmi nem is történt volna, és még kifutóra is lépett, hogy magán mutassa meg a ruhadarabot. Az eseményen több sztár is részt vett, köztük Kulcsár Edina és G.w.M is a helyszínen voltak.

Tóth Andi egyébkénét egy saját dalt is készített a ruhamárkájához, amelyet ő énekel. Az Instagramon máris nagyon pörög a Backoff, és hamarosan kiderül, hogy az énekesnő szerelemprojektje hosszútávon is sikeres tud-e maradni. 

via