Király Viktor nem beszélt még arról, pontosan mi okozta a kettőjük közötti nézeteltérést, de most megtörte a csendet, és a Story magazinnak mesélt a házasságáról.

Király Viktorék nem titkolóznak

Király Viktor és felesége, Király-Virág Anita úgy döntöttek, kivételesen bepillantást engednek a házasságukba, és elmesélik, min mentek keresztül az elmúlt időszakban.

Minden kapcsolatban vannak nehézségek. A sajátunkban és a tágabb családi kapcsolatokban is. De dolgozunk rajta. Én úgy látom, szép lassan haladunk abba az irányba, hogy szép, nagy, boldog család legyünk. Mára mindenki nyitott mindenkire.

A pár arról is beszámolt, hogy az energiájukra, az önbizalmukra teljesen más hatással volt a különlét. Király-Virág Anita a férje szerint szebb mint valaha, ám Király Viktor a különlét alatt felszedett pár kilót, és mostanra sikerült visszanyernie a legjobb formáját.

Elárulták, mi történt

Mint kiderült, az örök ludas, a kommunikáció okozta a legnagyobb gondot, ennek köszönhető, hogy eltávolodtak egymástól.

Nem működött köztünk a kommunikáció sem. Egyszerűen nem értettünk egymás nyelvén. Ehhez jött az is, hogy Kolen érkezésével Viktor nem találta a szerepét.

Azonban a külön töltött idő, és a sok küzdelem után rájöttek, hogy mind a ketten együtt képzelik el a jövőjüket. Azt pedig, hogy vannak nehézségek, nem zavarja őket, mert mostanra tudják, hogy együtt mindent megoldanak.

via