Beszerző, titkárnő, takarító. A királyi család némelyik tagjának épp olyan átlagos munkája volt, mint bárki másnak, így nagyon is képben vannak az átlagélet kihívásaival. Íme, néhányuk karrierje, amit azelőtt töltöttek be, hogy egy szép napon besétált életükbe a herceg és megkérte a kezüket:

Kamilla királyné

Habár már nem hercegnő, de Kamilla királyné a tanulmányait követően titkárnőként dolgozott különböző cégeknél a londoni West Enden. Például a Sibyl Colefax & John Fowler dekorációs cégnél is asszisztensedett, de sajnálatos módon kirúgták, miután egy nap elkésett a munkájából. Károly herceg és Kamilla polgári szertartás keretében házasodtak össze a Windsor Guildhallban 2005 áprilisában, és akkor automatikusan megkapta a walesi hercegnő címet, de Diánára való tekintettel inkább férjének második nemesi címét használta, így lett belőle Cornwall hercegnéje.

Diána walesi hercegné

Az elhunyt hercegnő olyan, mintha még mindig közöttük élne! Amíg csak Lady Diana Spencer volt, addig dolgozott tánciskolában oktatóként, majd a nővérénél és a barátnőinél vállalt takarítói munkát, emellett partikon hostesskedett, illetve egy óvodában is volt kisegítő.

Katalin walesi hercegné

Katalin hercegnét 2011-ben vette feleségül Vilmos herceg. De mielőtt hercegnő lett belőle, művészettörténészi diplomát szerzett, és egyetem után a Jigsaw nevű divatcégnél helyezkedett el, mint a kiegészítők beszerzője, de sokáig dolgozott a szülei sikeres partiszállító cégénél is. Azonban a nyilvánosság figyelme, amit Nagy-Britannia leendő királyának barátnőjeként kapott, túl nagy terhet jelentett neki, és felmondott.

Meghan Markle Sussex hercegnéje

Meghan Markle, aki 2003-ban végzett az Illinoisi Northwestern Egyetemen színházi és nemzetközi tanulmányok szakon, a diploma után szerepelt a Szerelem sokadik látásra című filmben, táskanyitó lány volt az Áll az alku c. tévéműsorban, és megfordult  CSI: New York-i helyszínelők, valamint a 90210 sorozatokban. Végül 2011 és 2018 között a Brilliáns elmék hozott neki áttörést. Volt korábban egy saját életmódblogja is, a The Tig, amit kénytelen volt megszüntetni, miután a Harry herceggel folytatott románca nyilvánosságra került.

Sophie Helen Rhys-Jones Wessex grófnője

Zsófia wessexi grófné a londoni Capital Radionál kezdett sikeres PR-karriert. Utána különböző cégeknél dolgozott, mielőtt 1996-ban megnyitotta saját, az RJH Public Relations nevű cégét. Három évvel később beházasodott a brit királyi családba. Férje, Eduárd wessexi gróf II. Erzsébet brit királynő és Fülöp edinburgh-i herceg negyedik gyermeke.

Sára yorki hercegné

Sára yorki hercegné, András yorki herceg volt felesége, aki megtarthatta a yorki hercegné címet. Mielőtt hercegnő lett volna belőle, Beatrix hercegnő és Eugénia hercegnő édesanyja mosdóhelyiségeket takarított, számos egyéb munkák mellett. Miután elvált férjétől, számos könyvet adott ki, és egy művészeti galériában, valamint két londoni PR-cégnél töltött be különböző pozíciókat.