A királyi család meglehetősen népszerű, ezt mutatja az is, hogy a koronázáson is rengetegen voltak és sok külföldi is érkezett a ceremóniára.

Ugyan ma már a levélírásnak nincs nagy hagyománya, a királyi családnak azért még lehet papír alapon is levelet küldeni, és akár még válasz is érkezhet.

Hasznos tanácsok 

Egy, a királyi családdal foglalkozó Facebook-oldal nem csak a címet tette közzé, ahová levelet vagy képeslapot lehet küldeni a család számára, de hasznos tanácsokkal is ellátta követőit, hogyan írjanak, ha szeretnék személyes üzenettel  köszönteni Károly királyt és Kamilla királynét a megkoronázásuk alkalmából. 

Érdemes a gratulációk mellett megemlíteni pár olyan részletet is a koronázási hétvégéről, amely különleges vagy emlékezetes volt számotokra

– olvashatjuk, emellett szívesen adnak tanácsot is a tökéletes megfogalmazáshoz.

A királyi család lassan, de válaszol

Ugyanakkor arra is felhívjták az emberek a figyelmét, hogy gyors válaszra nem érdemes számítani.

Érdemes azt is észben tartani, hogy a Buckingham-palota mostanában nagyon lassan dolgozza fel a leveleket és küldi ki a válaszokat. Így várhatóan 3-6 hónapba telik, mire megérkezik majd a válaszlevél. Magyarországon sokan még a néhai Királynő halálát követően küldött részvétüzenetre sem kapták meg a választ.


Via