A királyi család tagjainak népszerűsége folyton változik, aktuálisan mindig mást kedvelnek az emberek. Egy friss felmérés most kiderítette, ki a legnépszerűbb. Persze így arra is fény derült, kit szeretnek a legkevésbé.

A királyi család tagjai közül őket szeretik a legjobban 

Talán nem is annyira meglepő, hogy kik vannak az első három helyen. Vilmos herceg vezeti a népszerűségi listát, utána jön Anna hercegnő, majd Katalin hercegné zárja a sort.

Károly király most negyedik, ami sokkal jobb, mint korábban, hiszen néhány évvel ezelőtt még a lista végén volt. Amióta ő lett az uralkodó, azóta egyértelműen jobban kedvelik, annyira, hogy a személyes népszerűsége mostanra megelőzte a királyi család általános népszerűségét. 

Meghan majdnem utolsó

Meghan Markle csak azért nem került az utolsó helyre, mert ott Károly király testvére, András herceg van, aki botránya után visszavonult és hivatalosan már nem képviselheti a királyi családot. De  Harry herceg  sem örülhet túlságosan, ő ugyanis csak kevéssel népszerűbb, mint Meghan. Ők hárman foglalják el az utolsó 3 helyet, ami nem túl hízelgő a királyi család tagjai számára. 


Via