Templomban jártak az angol királyi család tagjai húsvétkor, ám Eugénia hercegnő érkezése sok kérdést felvet, milyen is jelenleg a viszony a családtagok között. 

Eugénia hercegnő viselkedése nagyon feltűnő volt

Eugénia hercegnő teljesen másképp viselkedett a húsvéti misére érkezve, mint eddig. A királyi család tagja, most a rokonoktól lemaradva, magányosan ért be a templomba. Ha pedig ez nem lenne elég, gesztusai sokkal megfontoltabbak és finomabbak voltak, mint amit megszokhattunk tőle az eddigiek során. 

Húsvét napján, a királyi család tagjai Károly király és Kamilla királyné vezetésével, a Szent György-kápolnában vettek részt egy istentiszteleten. Eredetileg ugyan egy csoportban haladtak a templom felé, az út során többen lemaradtak, szétszakadt az egység. 

Erről is meghan markle tehet?

Így történt, hogy Eugénia hercegnő láthatóan hátul maradt, és a csoporttól leválva húzta meg magát a menetben. Judie James testbeszéd-szakértő szerint, egyáltalán nem érintette jól a találkozás Eugénia hercegnőt, aki köztudottan szoros kapcsolatot ápol Meghan Markle-lel és Harry herceggel. Számára kínos minden ilyen összejövetel, hiszen mindenki tisztában van vele, hogy melyik oldal felé húz.

A lemaradás így nem pusztán a véletlen műve lehet a szakértő szerint, sokkal inkább a megosztottságra utal, hogy ennyire távol követte a családtagokat Eugénia hercegnő:

Középen, mindenkitől távol vonult. A mögötte lévők elől menekült, az előtte lévőktől le akart maradni. Végig szorította az ajkait, és ráncolta a homlokát. Nagyon kényelmetlenül érezte magát, ez látszott. 

A távolmaradás azért is volt nagyon meglepő, mert Eugénia hercegnő sokszor vezető szerepet tölt be a családban. Előszeretettel koordinálja a rokonokat a családi eseményeken, mindig kiveszi a részét a feladatokból. Most viszont, mintha inkább láthatatlan szeretett volna maradni, ezzel pedig mindenkit meglepett. 

via