A You című sorozat két sztárja, Victoria Pedretti és Penn Badgley nemrég újra találkoztak, a Love karakterét alakító színésznő pedig elárulta, mik voltak a kedvenc jeleneti a széria harmadik évadában. 

Kedvenc jelenetek 

Bár Love karaktere nagy eséllyel nem tűnik majd fel a negyedik évadban – hiszen meghalt – szerepe igenis jelentőségteljes volt, hiszen a lány fontos része volt a történet főhősének, Joe Goldberg életének. A színésznő most elárulta, mely jelenetek voltak a kedvencei a harmadik évadban. 

Victoria a napokban arról beszélt, hogy a harmadik szezon terápiás jeleneteit kifejezetten szerette, elmondása szerint ezek valós jelenetek voltak, valós párbeszéd alakult ki a felek között. 

A Victoria által játszott karakter egyébként igazán sokrétű, Love megformálása bizonyosan nem lehetett könnyű feladat, ám a főszereplő, Penn Badgley szerint a színésznő tökéletesen oldotta meg a feladatot. Mint mondja, a szerep iránti elkötelezettsége példaértékű volt. 

Victoria korában arról is beszélt, hogy milyen volt a szexjeleneteket forgatni a színésztársával, ennek kapcsán akkor azt mondta: 

Annyira fura volt az intimitás, főleg, hogy épp, hogy csak összejött a két karakter, máris szülők lettek, házasok, és az egész olyan idegen volt. Már a második évadban egy párt alakítottunk, de sokat kellett várni, hogy valamilyen szikra ki tudjon alakulni a forgatások alatt, egyszerűen nehéz volt a pandémia alatt ilyesmit csinálni.

(via)