Szerdán töltötte be a 25. életévét Kylie Jenner. A Kardashian-klán fiatal tagja pár nap csúszással posztolt fotókat az eseményről, kezdve egy olyan Instaposzttal, amik az első születésnapjáról tartalmaznak fotókat, például az alábbit.

Fotó: Instagram/Kylie Jenner

A fenti képen a későbbi influenszer édesanyja, Kris Jenner karjában látható. Ő az alábbi képen is feltűnik, miközben a másik szülő, Caitlyn Jenner hiányzik mindkét fotósorozatból.

Fotó: Instagram/Kylie Jenner

Kylie Jenner frissen posztolt születésnapi fotóiból kiderül, hogy a nagy buliban ott volt a nővére, Kendall Jenner, 8 féltestvére közül pedig Kim Kardashian. Nem hiányzott ezen kívül az ünnepelt szerelme, Travis Scott sem, plusz a fenti és alábbi képeken még négy barátnő van jelen.

Ők balról jobbra haladva a mosolyát megvillantó La La Anthony, aki inkább Kim Kardashiannel van jóban, mint Kylie Jennerrel, a fehéret viselő Victoria Villarroel, aki korábban Kylie Jenner személyi asszisztense volt, Anastasia Karanikolaou, aki Stassie néven influenszerkedik, valamint a jobb szélen lilában Yris Palmer 32 éves szépségguru.

Az ünnepség a Bahamákon volt, persze volt torta, medence, tüzijáték, de ezt talán mondani se kell.

Via