Kylie Jenner úgy gondolta, beviszi a köveőit a Kylie Cosmetics kulisszái mögé, ám ez borzasztó ötlet volt tőle, ugyanis szabályosan fellázadtak ellene az emberek.

Nekimentek a kommentelők Kylie Jennernek

Kylie Jennert azzal vádolják, hogy nem tartja be a higiéniai szabályokat a Kylie Cosmeticsnél.

A laborban új varázslatot készítünk nektek, srácok! Jobban várom, mint bármit is valaha

– írta  a 24 éves szépségmágnás  a szerdán feltöltött fényképalbumához. A fotókon laborköpenyben pózol, a sztár munka közben fotóztatta le magát. 

Azonban az izgatott várakozás helyett valóságos népharag zúdúlt a Jenner lány nyakába, ugyanis sokak szerint egyáltalán nem megfelelő a hajviselete.

A fürtjei a kommentelők szerint belelőgnak a termékbe, amely egyáltalán nem higiénikus. Mi több, kesztyűt sem visel a procedúra alatt, amely alapvető elvárás lenne sokak szerint a laborkörnyezetben.

A cég természetesen nem hagyta szó nélkül a botrányt. A források azt állítják, hogy Kylie Jenner nem a gyártás folyamata alatt pózolt. Egyszerűen csak ellenőrizte a színeket, és új koncepciókról ötletelt, amikor lencsevégre kapták. Vagy kapatta magát.

Egy laborban ez elfogadhatatlan megjelenés

A dühös kommentelők azonban azóta sem álltak le, a milliárdos szépségguru bejegyzését elárasztották a negatív kommentek.

Egyáltalán nem világos a rajongók számára, hogy pontosan mit csinál, nem csoda a felháborodás 

— írta egy kommentelő.

Viseljen hajsapkát. Ha hajszálat fogok találni a sminkemben, rettentően pipa leszek. 

Nem gondolod, hogy kesztyűt, hajhálót és maszkot kellene viselned? Vagy direkt teszed bele a hajad?

Olyan is volt azonban, aki viccel szerette volna elütni a kínos fotót.

Nyugi már, csak kémia korrepetáláson van. Épp dolgozik az új világjárványon.

A Twittert azonnal ellepték a vicces posztok, amelyek azt állítják,  Kylie Jenner  virológus lett, és éppen a majomhimlő ellenszerét kutatja. 

Via