Továbbra is folynak a találgatások, hogy hogyan hívhatják Kylie Jenner 8 hónapos kisfiát, akiről annyi biztos, hogy nem Wolf. De hogy akkor mi, arról a legvalószínűbb tippet itt olvashatod el. A Kardashian-klán illusztris tagja egy rajongónak egyébként már megsúgta a megfejtést, de ő sajna/szerencsére van akkora rajongó, hogy megtartja magának a rábízott titkot.

Viszont örömhír, hogy nemWolfról posztolt az anyuka pár baromi cuki képet. A családtól nem megszokott módon azonban a kissrác arcát nem mutatja meg, hanem csak a lábait, de vigyázz, mert lehet, hogy már ennyitől el fogsz olvadni.

Fotó: Instagram/KylieJenner

A nekünk nyárnak tűnő kaliforniai őszben Jennerék már tökökkel készülnek a Halloweenre, derül ki az influenszerkirálynő legutóbbi posztjából. De van még egy kép a kisbaba lábáról, ez se semmi.

Fotó: Instagram/KylieJenner

Igen, Jenner anyuka összeöltöztette a két gyerekét!

A 4 éves Stormi Webster és 8 hónapos kisöccse ugyanolyan tornacipőben lazítgat.

Fotó: Instagram/KylieJenner

Egyébként a Kardashian-reality legutóbbi részéből az derült ki, hogy nemWolf igazi nevét még a szülők sem döntötték el biztosra. Kris Jenner nagymama úgy tudja, hogy az apuka, Travis Scott még mindig folyton meggondolja magát a témában. Azért nem merik bejelenteni a nevet egyelőre, mert egyszer már meggondolták magukat, mennyire gáz lenne, ha még egyszer meggondolnák.

Mert annyi mindent csinált már eddig ez a család Kim Kardashian szexvideójától kezdve bizarr szépészeti procedúrákon keresztül nevetséges photoshop-failekig, hogy ezek után tényleg az lenne a legnagyobb ciki, ha ennek a gyereknek a nevét nem egyszer változtatnák meg, hanem kétszer. Neked is ez lenne az utolsó csepp a pohárban, nem?

Via