A Kardashian-klán legifjabbik tagjának, Kylie Jennernek 2018 februárjában született meg az első gyermeke, Stormi Webster. A szülők aztán szétmentek, aztán újra összejöttek, és 2022 februárjában megszületett a második baba is. Ekkor bejelentették, hogy a kisfiút Wolf Websternek keresztelték el, de nem sokkal később Kylie Jenner bejelentette, hogy inkább mégse ez lesz a gyerek neve, mert nem illik hozzá.

És itt tartott a sztori egészen máig: a rajongók már fél éve nem tudják, hogy mi Klyie Jenner és Travis Scott második gyerekének.

Hát akkor megsúgom, hogy...

Most, bizonyos Colt Paulsen, aki önmagát a TikTokon sprével barnított meleg férfiként írja le (plusz Kardashian-Jenner gigafanként), egy nagy visszhangot kiváltó videót posztolt, még a Daily Mail is felfigyelt rá. A videón az látható, hogy Kylie Jenner elárulja Paulsennek A Nevet, amire a fiatalember elképedve a szája elé teszi a kezét.

Ha már most rosszat sejtesz, jól sejted.

Kylie Jenner elárulta ugyan ennek a srácnak, hogy hogyan hívják a babát, de csak megsúgta neki, Paulsen pedig nem adta tovább az infót. Szóval egy szórakoztató videóval gazdagabbak lettünk, de akit nem hagy nyugodni a második gyerek nevének témája, az továbbra sem fog tudni aludni.

Na de azért...

Van egy másik videó is, és ennek alapján beindult egy pletyka. Bár Kylie Jenner először felháborodik, hogy

nekem ezért fizetni szoktak!,

végül mégiscsak dúdol egy sort az alábbi felvételen.

Bár Paulsen maga kéri ezt, a

rise and shine

szavakat („kelj fel és ragyogj!”) bizonyos rajongók mégis úgy veszik, hogy utalás lehet a kisfiú nevére. Ha tényleg így van, akkor a

Sunny

tűnik a legvalószínűbb megfejtésnek. Ez passzolna is a kisfiú nővérének a nevéhez, mert így a kislány lehetne viharos (Storminak hívják ugye), a kisfiú pedig napos (azaz Sunny) (vagy ha nagyon akarják, hogy a két név hasonlítson, Sunni).

Más jólértesültek mindenesetre abban vannak, hogy az egykori Wolf utóbb a Knight (lovag) nevet kapta, és olyan pletyka is van, hogy Kylie Jenner közben már a harmadik babát várja.

Via