Kylie Jenner és Travis Scott komoly döntést hoztak: egy évvel fiuk születése után úgy érzik, hogy készek törvényesen megváltoztatni a kis Wolf nevét.

Kylie Jenner névmizériájára lassan pont kerülhet

A pár mostmár a hivatalos dokumentumokat is benyújtotta, melyben kérik, hogy változtassák meg hivatalosan is a kicsi nevét Wolfe Jacques Websterről Aire Websterre.

A szülők azt nyilatkozták, hogy nagyon megbánták, hogy első körben Wolfnak nevezték el a gyermeküket, ugyanis ez a keresztnév egyáltalán nem megfelelő számára. Most, hogy volt idejük megismerni és több időt tölteni vele, már sokkal tisztábban látják, hogy az Aire név tényleg kifejezi a gyerek személyiségét, és passzol hozzá. 

Mindkét szülő egyetért a döntésben, Kylie Jenner és Travis Scott is úgy gondolják, hogy az Aire Webster a tökéletes választás.

Több mint egy év kellett a tökéletes névhez

A sztárpár 2022 márciusában, egy hónappal a fiuk érkezése után jelentette be, hogy megváltoztatják a gyermekük nevét. Akkor a realitysztár Instagram-sztoriban csak annyit írt:

A fiam neve már nem Wolf. Egyszerűen nem illik hozzá ez a név. 

Ám az igazi névre majdnem egy évet kellett várni, csak 2023 januárjában jelentették be azt, és ekkor posztolták először a mostmár Aire nevet viselő baba portréját is. 

Noha a név állítólag héberül azt jelenti, hogy „Isten oroszlánja”, a házaspár láthatóan nem végzett elég kutatást, mivel a rajongók gyorsan rávilágítottak arra, hogy ez arabul a „pénisz” szlengje is.

De nemcsak a jelentés, a kiejtés is hordozott magában kihívásokat. Az Aire név végén található e betűt ugyanis sokan kijetették, de Kylie Jenner tisztázta, hogy ugyanúgy kell ejteni, mint angolul a levegőt. 

A kommentelők azonban továbbra is képtelenek leállni a poénokkal, és kérik, hogy ne vigye a gyereket a Közel-Keletre, nehogy nevetség tárgya legyen, ha hímvesszőnek hívják. 

via