Kylie Jenner olyan elképesztő utat járt be, hogy arra korábban még nem volt példa: 25 éves korára pár év alatt egy mellékszereplő realitysztárból olyan milliárdos szépségmogullá vált, hogy hozzá képest még a nála nagyobb sztárnak számító testvérei, Kim Kardashian és Khloé Kardashian vagyona is elenyésző. Kylie Jenner ugyanis elképesztően fényűző villában él, de ami még ennél is brutálisabb, az a százmilliókat érő autógyűjteménye! 

Ez Kylie Jenner 5 legdrágább autója 

Kylie Jennernek legalább 15 (!) minden extrával felszerelt luxusautója van (legalábbis ennyiről tud a nyilvánosság). Egy van neki a világ egyik leggyorsabb autójából, a Bugatti Chiron-ból, valamint három ütős Ferrari, két Lamborghini sportkocsi, három gyönyörű Mercedes-Benz, egy óriási Range Rover és öt szuperkategóriás Rolls Royce tulajdonosa. Még felsorolni is sok! Elképesztő, nem? Ezekből az öt legdrágábbat mi is bemutatjuk részletesen!😍🚗

Rolls Royce Ghost

Kylie Jenner ötödik legdrágább autója a kb. 127 millió forintot érő fehér Rolls Royce Ghost, amit 2015-ben,  a 18. születésnapjára vásárolt magának. Ez volt az első olyan autó, amit a saját pénzéből vett meg, nem  ajándékba kapta, ezért valószínűleg érzelmi kötődésből tartotta meg, manapság viszont már nem nagyon használja.

Rolls Royce Cullinan 

Kylie kedvenc autómárkája a Rolls Royce, azon belül is a Cullinan modell, amiből már több is volt neki: a legutóbbit 2021-ben vásárolta magának, amit állítólag a kislánya, Stormio tiszteletére kért rózsaszín belsővel. A kocsi érdekessége, hogy 250 km/h a maximális sebessége, 0-ról pedig öt másodperc alatt képes felgyorsulni 100 km/h-ra! Az ára? Kb. 140 millió forint.

Rolls Royce Phantom VIII

Kylie másik nagy kedvence a 2019-ben vásárolt Rolls Royce Phantom VIII autója, aminek egészen halványan fénylő ezüst (nem szürke, ezüst) színe és pirosas-narancssárgás belsője van. Kylie-t gyakran lehet ezzel az autóval látni, aminek az ára 180 millió forint, de ezt csak az alapfelszerelést tartalmazza, az extrákat nem. 

Ferrari LaFerrari Aperta 

Kylie Jenner párjától, a rapper Travis Scottól kapta ajándékba ezt az 560 millió forint (!) értékű fekete Ferrari LaFerrari sportautót, miután megszületett első közös kislányuk, Stormi Webster. Érdekesség, hogy Travis Scottnak szintén van egy ilyen autója, csak az övé fehér színű - mindketten gyakran használják őket.

Bugatti Chiron 

A szépségmogul 2019-ben vásárolta meg magának ezt az elképesztően drága, 1 milliárd 200 millió forint (!) értékű autót, aminek fehér-fekete külső része és narancssárga belseje van. Megjelenésekor ez volt a világ leggyorsabb autója, de még most is a leggyorsabbak között van: két másodperc alatt gyorsul 0-ról 60 km/h-ra, maximális sebessége pedig 420 km/h-a ami már majdnem egy repülő sebességével vetekszik!

Kylie pár évvel ezelőtt egy instavideóban is bemutatta a méregdrága autóját, amit jelenleg is rendszeresen használ, ám a követői annyira kiakadtak az autója árán, hogy pár óra múlva le is vette a posztot. Az internet viszont nem felejt, a videó pedig itt van teljes egészében! 

Via