Az elmúlt években Kylie Jenner nemcsak az elképesztő autógyűjteményéről, hanem az Instagramon is látott, már-már valótlanul tökéletes megjelenéséről is híressé vált. És bár köztudott, hogy a Kardashian-család tagjai rendszeresen retusálják és filterezik a képeiket (valamint a plasztikai sebészetet sem vetik meg), a reality sztár most mégis fogta magát és egy nem mindennapi sminkvideóban mutatta meg az igazi arcát, mosatlan hajjal, smink nélkül!

Kylie smink nélkül, mosatlan hajjal is gyönyörű

25 éves valóságshow-sztár  sok időt fordít a külsejére: amikor megjelenései vannak, állítólag napi 3 órát ül a tükör előtt; ám a mindennapok során ő is főként smink és póthaj nélkül, lófarokba kötött, mosatlan hajjal chillezik az otthonában. Kylie Jennernek persze mindezekre nincs szüksége, hiszen smink nélkül is gyönyörű, ezt pedig az alábbi TikTok-videójában is bemutatta!

Kylie az új TikTok-videójában éppen a  saját sminkmárkájának, a Kylie Cosmetics-nek a termékeit teszteli, a rajongói pedig el voltak hűlve attól, hogy a reality sztár még így, otthoni környezetben, szexis estélyik és különleges sminkek nélkül is mennyire gyönyörű. Tény, hogy Kylie fantasztikusan néz ki, az egyik  olvasói szavazáson  pedig ő lett a 2. leggyönyörűbb  Kardashian-lány. Az biztos, hogy nagyon megérdemli a dobogót! 

Íme, a videó! 

@kyliejenner @kyliecosmetics @rhode skin ♬ Chill Vibes - Tollan Kim

Via