Háború indult Kylie Jenner ellen a neten, miután a realitysztár egy 72 millió dolláros magángépben pózolt.

Kylie Jenner új posztjától robbant az Insta

Kylie Jenner legutóbbi posztja miatt elszabadultak az indulatok az Instagramon. A sztár semmi mást nem tett mint máskor, fancy fotót posztolt a napi programjáról, amely éppen az volt, hogy egy 72 millió dolláros magángéppel utazott Párizsba. 

A 392 millió követő közül pedig egy nagyobb tömeget sikerült felidegesítenie ezzel a lépéssel. Sokak szerint ugyanis túlzásba viszi a hencegést a vagyonával, és néha gondolnia kellene azokra is, akik nem ilyen fényűző körülmények között élik az életüket. 

A 25 éves világsztár több fotót is posztolt a romantikus kiruccanásról, a kényeztetés pedig nem ért véget a magángéppel. Párizsban egy pazar limuzin várta, azzal szállították a város különböző pontjaira, ahol természetesen a prémium vízből és drága pezsgőkből is bőségesen volt készleten. 

Kiosztották a kommentelők

Kylie Jenner nem egyedül utazott, a képekről egyértelműen kiderült, hogy Kris Jennerrel, az édesanyjával ment a szerelem városába. A rajongók közül többen is hangot adtak annak, hogy mennyire nem jó példát mutat. 

Húha. Köszönjük, hogy ma is emlékeztettél minket, hogy mennyire gazdag vagy. 

Undorító, hogy ezzel hencegsz. 

Ok, tudjuk, hogy gazdag vagy. És? Posztolj már valami értelmeset, könyörgöm. Ez rohadt unalmas. 

Remélem, sokszor adsz hálát azért amid van. Átlag emberek egész nap dolgoznak, mégsem tudnak külföldre utazni egyszer sem. 

via