Köztudott, hogy a Kardashian-család szerint mindig toppon lenni és a tökéletes külsejükért mindent megtesznek: az egy dolog, hogy a közösségi médiás fotóikon szinte felismerhetetlenné filterezik, retusálják magukat, de már a való életben is teljesen máshogy néznek ki, mint a régebbi fotóikon. A legtöbb plasztikai beavatkozáson azonban nem Kim Kardashian vagy Khloé Kardashian esett át, hanem Kylie Jenner, akit egy újabb plasztikai műtéttel buktattak le a rajongói!

Kylie Jenner tutira megnagyobbította a melleit 

A 25 éves szépségguru egy ideje úton-útfélen azt bizonygatja, hogy a második gyermekének születése után is milyen szuper az alakja: sorra tölti fel a valamit alig takaró bikinis fotóit az instájára, pár napja pedig szinte kidurrantak a mellei a melltartójából az egyik szelfijén. 

Ez csak egy újabb bizonyíték a rajongói szerint arra, hogy Kylie Jenner tutira megműtette a melleit azóta, hogy megszületett a kisfia. A karácsonyi és az újévi partikon készült felvételeken ugyanis szerintük hihetetlenül levágós, hogy nem igaziak a mellei! 

Kylie Jennert alaposan lebuktatták a rajongói

A rajongók szerint az elmúlt egy évben nemcsak több méretet nőtt Kylie Jenner melle (az még a terhességre és a szoptatásra is fogható lenne), de hihetetlenül kerekek is a mellei, ami egyenesen lehetetlenné teszi, hogy természetes keblei legyenek. Kylie nemrég például közzétett egy videót, amiben még mozgás közben is látszik, hogy mennyire "labdaszerűek" a mellei - ez a rajongók szerint pedig nem véletlen.

A mellműtétes spekulációkat Kylie Jenner még nem kommentálta, igaz: azt is éveken át tagadta, hogy ajaknagyobbításon esett át, ahogyan a Kardashian-család többi tagja sem vallja be, hogy mennyi plasztikai műtéten is estek át.

Via