A napokban Kylie Jenner azzal sokkolta a követőit és úgy alapjáraton az egész világot, hogy egy oroszlánfejjel felturbózott kis feketében jelent meg a Párizsi Divathéten. Az outfit azonban nem aratott osztatlan sikert, sőt a kommentelők jelentős része szerint az egész nagyon ízléstelen volt. 

Heves érzelmek 

Sokakból igencsak heves érzelmeket váltott ki az influencer megjelenése, az egyik hozzászóló egyenesen azt kérdezte, nem-e volt valaki, aki az esemény előtt azt mondta volna neki, hogy ez rossz ötlet.

Újraalkotta 

A ravasz TikTok sztárt, Corey O'Brien-t azonban megihlette Kylie bizarr öltözéke, s úgy döntött újraalkotja azt. O'Brien egy 13 dolláros H&M ruhával és egy lefejezett mackóval próbálta meg utánozni Kylie outfitjét. 

Az egyik kedvenc dolgom, hogy megragadjam ezeket a pillanatokat, és a sajátommá alakítsam őket, a humor és a kreativitás keverékével (...) Én csak szórakozni akartam, és ezzel megnevettetni az embereket

Kim Kardashian ruháját is újraalkotta 

O'Brien egyébként korábban Kim Kardashian Marilyn Monroe ihlette Met-gálás ruháját is újraalkotta, egy 12 dolláros Forever 21 ruhát díszített fel több, mont 350 strasszkővel. 

(via)