Napok óta terjed vírusként a TikTokon Wednesday Addams ikonikus tánca, ami alá a felhasználók Lady Gaga 2011-es slágerét, a Bloody Mary-t vágták be. Ez csak azért nagyon érdekes, mert a sorozatban ez a dal egyetlen egyszer sem hangzik el. 

Vírusként terjed 

TikTokon  azonban annyira felkapták, hogy a Jenna Ortega, saját maga által koreogrált táncot már sok százezren igyekeztek leutánozni, grátisz pedig, hogy ennek köszönhetően Gaga több, mint tíz éves slágerét ismét felkapták, az utóbbi idők legtöbbet shazamozott dala lett. 

Gaga sem hagyhatta szó nélkül 

A vírusként terjedő tánclépések persze magához, Lady Gagához is eljutottak, aki egy héttel azt követően töltötte fel a videóját a TikTokra, hogy Wednesday Addams azt üzente a követőinek Twitteren: 

Látom, ahogyan a tánclépéseimet csinálod @Lady Gaga Bloody Maryjére. Megértem, hogy követik őt is a kis szörnyek. 

Ezt az üzenetet persze Gaga sem hagyta szó nélkül, egybőr retweetelte: 

Bármikor szívesen látunk a Gaga-házban, hoz magaddal Izét is. 

Felült a trendre 

Végül pedig  Lady Gaga is úgy tűnik, hogy felül a táncos trendnek, a TikTokra feltöltött videója valósággal felrobbantotta a netet. Gótikus sminkben, Wednesday stílusában járta el a mára már ikonikussá vált táncot.

Gaga táncát nyilvánvalóan a Netflix is imádta. „Mother Monster megérkezett” – írták a videó mellé, amit megosztottak ők is az Instagramon. 

Itt pedig az eredeti tánc, amiből minden indult: 

(via)