Népharag zúdult arra a fotósra, akinek az Oscar-díjátadón Lady Gaga segített, ám viszonzásul egészen furcsa dolgot tett.

Lady Gaga azonnal segített a fotóson

Az egész világot bejárta az a videó, amelyen egy az Oscar-gálán dolgozó fotós Lady Gaga mellett elhaladva elesik. Az énekesnő abban a pillanatban a segítségére sietett, ez az emberi lépés pedig sokak szívét megmelengette. Hiszen nem tudni, hány ember van, aki ugyanígy tett volna, nem pedig tudomást sem véve az eseményekről továbbhalad. 

Igen ám, de a fotós talán egy kicsit túlzásba is vitte a nagy hálálkodást. Ugyanis amikor Lady Gaga felsegítette a földről, ő a sok köszönöm közepette, kétszer is megfogta az énekesnő derekát. 

Egyelőre még nem azonosították be, hogy ki volt a kifejezetten laza fotós, ám Lady Gaga arckifejezését elnézve, nem volt elragadtatva a férfi merészségétől. 

A kommentelők teljesen kiakadtak

A rajongók azonnal kiszúrták, hogy Lady Gaga nem kifejezetten örül a nem várt érintésnek, és egy emberként mentek neki a netezők a fotósnak. 

Erről beszélni kell. Látszik Gaga arcán, hogy mennyire dühös, hogy ezt megengedi magának a férfi. Szegény csak segíteni akart neki, ő meg így visszaélt vele. Én érzem magam rosszul helyette is, pedig csak itthonról nézem a videót

— írta egy rajongó, aki mögé rengetegen beálltak. Egyesek szerint ez már egy nagyon régi probléma, és itt lenne az ideje kezdeni vele valamit. 

A férfiak nem fogják fel, hogy mit jelent ez nekünk. Nem értik, miért annyira megalázó és zavaró, ha így viselkednek. Fel kéne már lépnünk ez ellen, ez nem lehet normális. 

Én inkább csak nevetek a pasik kudarcain. Ezért nem vagyok hajlandó segíteni nekik. Tuti, hogy visszaélnek vele.

via