Úgy tűnik ezentúl bármilyen királyi családi ünnepélyen, amelyen a 4 éves Lajos herceg is ott lesz, ő fog a középpontba kerülni. Katalin hercegné és Vilmos herceg is próbálták lekötni a kisfiú figyelmét, de nem volt könnyű dolgok. 

Néhány napja felrobbantotta az internetet

Néhány nappal ezelőtt a jubileumi ünnepség kezdetén, amelyet Erzsébet királynő uralkodásának 70. évfordulója miatt tartottak, az egész internet Lajos herceget imádta, minek után zseniális grimaszokkal szórakoztatta Anglia népét a Buckingham-palota erkélyéről.

Nehezen viselte a zajokat

A királyi család néhány tagja a Buckingham-palota erkélyéről figyelte az ünnepséget. Ahhoz kétség sem fér, hogy Lajos herceg hamar megunta a banánt és a palota felett cikázó hangos repülőgépek zajától sem volt elragadtatva.

A mostani ünnepségen is hamar elunta magát

Katalin és Vilmos legkisebb fia a vasárnapi jubileumi felvonulást sem élte túlságosan. A kisfiú a szüleivel és a testvéreivel, György herceggel és Sarolta hercegnővel figyelte az eseményeket, ám lényegében az egész rendezvény alatt minden mással volt elfoglalva. 

Katalinnak a száját is befogta

Katalin hercegné minden trükköt bevetett, hogy lefoglalja a fiát, ám úgy tűnik, hogy Lajos herceg fiatal kora ellenére sem adja könnyen magát. Futótűzként terjed a fotó, ahol az édesanyja száját befogta.

Íme, egy hosszabb videó 

Károly herceg ölében ült

Az internetezők egyetértenek abban, hogy az esemény legcukibb pillanata az volt, amikor Lajos odafutott a nagypapájához és az ölébe ült, majd onnan figyelte tovább az eseményeket.