Már nagyon hiányolták az internetezők Lajos herceget! Katalin hercegné és Vilmos herceg csak nagyon ritkán viszik el a legkisebb gyermeküket hivatalos eseményekre, aminek valószínűleg az az oka, hogy a 4 éves kisfiú imád a figyelem középpontjában lenni és grimaszokat vágni. 

A szokásos istentiszteleten együtt vettek részt

A királyi család tagjai december 25-én Sandrighamben ellátogattak a karácsonyi istentiszteletre. Az első dolog, ami szemet szúrt a kommentelőknek, hogy Lajos herceg rövidnadrágban jelent meg. Nos, a döntés mögött valószínűleg tradíciók húzodnak meg, ugyanis a fiatal gyerekek gyakran kapnak rövidnadrágot, mert ez jelzésértékű, mert a társadalmi ranglétrán elfoglalt helyről is árulkodhat.

Azt hitte, hogy elhagyta a családja

A kis Lajos herceg most is vicces kedvében volt, valamint az is látszik, hogy rengeteget nőtt az elmúlt hónapokban. Napvilágot látott egy felvétel, ahol azt hiszi, hogy a családja elhagyta a sétájuk közben, ezért gyorsan odafutott az édesapjához és a testvéreihez. 

Katalin és Vilmos imádnivaló képet tettek közzé

Katalin hercegné és Vilmos herceg karácsony alkalmából a közösségi oldalaikon közzétettek egy festményt, amelyet a legidősebb gyermekük, György herceg készített.

Boldog karácsonyt

- írták a posztjukban.