Kardashianék olyan hatalmas vagyonnal rendelkeznek és olyan kacsalábon forgó villákban töltik a mindennapjaikat,  hogy azon már meg sem lepődünk. Az viszont már durva, hogy még a pasijaik is akkora milliárdosok, hogy a lerepül a plafon! Mutatjuk is melyik srác a leggazdagabb az összes Kardashian pasi közül – figyelem, nem az, amelyikre először tippelnél! 

Pete Davidson, Kim pasija

Bár Pete még csak kilenc hónapja Kim pasija, a vagyona négy év alatt konkrétan megnégyszereződött - köszönhetően a Saturday Night Live-os stand-up comedy estjeinek, a kisebb-nagyobb tévés szerepléseinek, valamint az országjáró turnéinak. Valami pedig az súgja, hogy rövid időn belül még több summára is szert tehet a 30 éves srác – addig viszont be kell érnie a 3,3 milliárdos gázsival, amivel kiérdemelte a „legszegényebb” Kardashian pasi címet. 

Corey Gamble, Kris pasija

Kris Jenner 2014-ben, Kanye West egyik ibizai partiján találkozott az akkor zenei producerként és menedzserként tevékenykedő Corey Gamble-val, akivel csakhamar egymásra is találtak Kris válása után. Bár a 41 éves pasi már hátra hagyta a zenei businesst és csak üzletemberként tevékenykedik, így is elég szép vagyona van! Corey Gamble vagyona kb. 6 milliárd forint lehet, ami elég tetszetős, bár Kris Jenner 67 milliárdjához képest azért elég soványka. 

Tristan Thompson, Khloé pasija

Tristan profi NBA kosárlabdázó, de a legtöbbször nem a karrierjével, hanem állandó megcsalási botrányaival hívja fel magára a figyelmet. Bár béranya segítségével újra gyereket vállalnak Khloé Kardashiannal, szerencsére a csajszi nem szorul rá, ha pénzről van szó. Míg ugyanis Tristan vagyona kb. 18 milliárd forint körül lehet, addig Khloénak olyan 23 milliárdja van. 

Travis Barker, Kourtney férje

Travis, a Blink182 dobosa zenei producerként is tevékenykedik, saját lemezkiadója is van, sőt még csomó más vállalkozás is fut a neve alatt, ezért nem meglepő, hogy a Kourtney Kardashiannel való olaszországi esküvőjén is csak úgy folyt a luxus. Bár Kourtney még így is gazdagabb nála, azért a 20 milliárd forintot érő összvagyona már tényleg elismerésre méltó. 

Travis Scott, Kylie pasija

A leggazdagabb Kardashian pasi nem más, mint Kylie partnere, Travis Scott! A rappert 2008-ban fedeztek fel a MySpace-n, azóta viszont Kanye Westtel, Justin Bieberrel, a The Weeknddel és még egy halom más menő előadóval is csinált már nagylemezt; a Nike-s tervezői szerződéséről nem is beszélve. Travis jelenleg 23 milliárd forint büszke tulajdonosa – igaz, a csaja még őt is lekörözi, hiszen Kylie Jenner a világ első self-made billiárdosa 1000 milliárd forint fölötti összvagyonnal.  

Via