Már korábban felröppent a pletyka, hogy Leonardo DiCaprio és Gigi Hadid között több van barátságnál. Most azonban az első romantikus fotók is megjelentek a párról, egy New York-i buliban csak úgy izott körülöttük a levegő. 

Lassan haladnak

A színész és a modell a bennfentes információk szerint nagyon lassan haladnak a kapcsolatukkal, de élvezik egymás társaságát, sőt már Franciaországban is nyaraltak együtt. A most megjelenő fotókon Leo többször is megérintette Gigit, valamint nagyon közel suttogtak egymás fülébe.

Gigi nem illik a képbe

Érdekes, ha a két híresség egymásra talált, ugyanis az interneten idén nyáron mindenki azon nevetett, hogy Leo nem randizott még 25 év feletti nővel, Gigi azonban már 27 éves. Szintén nagy változás, hogy a színész korábban sosem volt együtt olyan emberrel, akinek van gyereke, de a modell azonban már boldog édesanya, a kislánya, Khai 2020 szeptemberében született meg. 

Mindketten túl vannak egy szakításon

Gigi még 2021-ben szakított a kislánya édesapjával, Zayn Malik énekessel, de állítólag a jó viszony megmaradt közöttük és együtt nevelik a gyermeküket. Leonardo DiCaprio pedig idén nyár elején szakíthatott a barátnőjével. Camila Morrone és a színész négy évig voltak együtt, ám idén, amikor a modell betöltötte a 25-öt és végül a kapcsolatuk zátonyra futott. 

Egy másik modellel hozták szóba

Néhány hete még arról pletykáltak, hogy Leo az ukrán modell, Maria Beregova oldalán vigasztalódott a szakítása után, ugyanis többször lencsevégre kapták őket. A modell és a színész szintén Dél-Franciaországban találoztak, ahol Gigi is felbukkant a nyár folyamán. A nagy kérdés, hogy vajon Leo kapcsolata az ukrán modellel kacsa volt vagy talán több vasat tartott a tűzben?

Via