Hátborzongató hangfelvétel látott napvilágot: kikerült ugyanis az a 911-es hívásnapló, ami Lisa Marie Presley halálakor készült. Mint ismert Elvis Presley egyetlen lánya január 12-én, 54 éves korában halt meg, miután a szíve többször is leállt. A halál pontos okát még nem közölték. 

A segélyhívás

A most niylvánosságra hozott felvétel tanúsága szerint Lisa Marie házvezetőnője őrjöngve hívta a mentőket és kétségbeesetten igyekezett őket elvezetni az énekesnő kastélyához, azt követően, hogy eszméletlen állapotban talált rá. A The Post által megszerzett segélyhívás szerinz a házvezetőnő csak nehezen tudta elmagyarázni a diszpécserknek, hogy mi is történt a sztárral. 

Többször próbálták újraéleszteni 

A vonal másik lévő diszpécser ugyanakkor azon volt, hogy megtudja, tartózkodik-e más is a házban. Ekkor, egy férfi, Lisa Marie exférje, Danny Keough vette át a telefont. Információk szerint ő volt az, aki megpróbálta újraéleszteni a volt feleségét. A mentők kiérkezésüket követően szintén többször újraélesztették Lisa Mariet, akinek vissza is tért a pulzusa, ám végül, nem sokkal a kórházba szállítását követően meghalt. 

A temetés

Friss információk szerint Elvis lányát Gracelandben fogják eltemetni, ahol annak idején a „király” is lakott. Lisa Mariet a fia, Benjamin Keough – aki 2020-ban öngyilkos lett – mellett helyezik örök nyugalomra. 

A drámai felvétel itt hallgatható vissza: 

(via)