Már nem is lehet követni azokat a sokkoló dolgokat, amiket Megan Fox rapper pasija, Machine Gun Kelly csinál magával: az egyik nap a bevérzett arcáról tölt fel fotókat, utána öngyilkossággal fenyegetőzik, nemrég pedig az derült ki, hogy egymás vérét isszák Megan Fox-szal. Az biztos, hogy a srác nem a visszafogottságáról híres, most azonban kivételesen nem ő kreálta a balhét, hanem az egyik rajongója volt bátrabb az átlagnál!

Nem bírt magával az egyik rajongója

A 32 éves rapper hihetetlen rajongótáborral büszkélkedhet: csak Instagramon például 9,7 millió (!) követője van, ami felér Magyarország teljes lakosságával! Ennek megfelelően MGC mindig próbálja produkálni magát és minden héten a megfelelő adag témát szolgáltatja a sajtónak - ez most sem volt másként, bár kivételesen nem ő kezdte az egészet, hanem az egyik rajongója.

A rapper tegnapi koncertje közben ugyanis bement a nézőtérbe, egyenesen a rajongók tömege vele, akik teljesen megvadultak Machine Gun Kelly közeli látványától. Van aki fotózkodott vele, mások pacsiztak vele, de olyanok is voltak akik... khm, lefogták és a lábai között tapogadóztak. Ez nem vicc! 🙈

Durva, hogy mennyire odáig vannak a rapperért

Megan Fox pasiját az előadása közben két kézzel fogták le, közben pedig a lábai között matattak, ami első hallásra vicces, de azért egész megdöbbentő is. Még jó, hogy az egyik biztonsági őr segítségével a rapper ki tudta magát szabadítani, mert lényegében bármit csinálhattak volna vele az őrült rajongók! Az esetet persze le is videózták és most az egész net ezzel van tele. 

Remélhetőleg a rapper amerikai turnéján több fan nem kap vérszemet, mert ez azért meghaladja a rajongás fogalmát, de az sem kizárt, hogy többé már Machine Gun Kelly sem fog a nézőtér közelébe menni. A videón ugyanis látszik, hogy eléggé megrázta az eset, csak úgy menekült a rajongók tömegéből! Még belegondolni is szörnyű mi lett volna, ha ez egy énekesnővel történik...

Via