A 64 éves Madonna az utóbbi időben több ízben is kiverte a biztsítékot a rajongóknál, a közösségi médiában megosztott posztjai láttán ugyanis sokan úgy vélik:  az énekesnő képtelen  méltósággal megöregedni. 

Polgárpukkasztó fotók 

A pop koronázatlan királynője ugyanis rendre oszt meg polgárpukkasztó tartalmakat, nem ritka, hogy a mellei is fel-fel bukkannak a felvételeken, de a lenge öltözet, vagy a fura vislekedés már szinte alap. Az énekesnő még Jézus születését is melltartóban plusz bizarr sminkben ünnepelte gyermekei körében. Ám hiába a gúnyolódó, mocskolódó, akár aggódó kommentcunami, Madonna nem vesz vissza a tempóból.

Durva címlap

Friss címlafotója láttán még a kritikusok is leborultak előtte. Az énekesnő a Vanity Fair első európai Icon Issue kiadványának a címlpasztárja, ami Franciországban, Olaszországban és Spanyolországban vásárolható meg. A merész és nagyon kreatív fotósoroza Madonnát valódi Madonnává varzsáolja, az énekesnő ugyanis egy vintázs Dolce & Gabbana fejdíszt és fátylat visel, ezzel pedig minden kétséget kizáróan Szűz Máriát igyekszik megtestesíteni. 

Ebben a különlegs számban Madonna ismét Madonnává válik: ikonná 

– mondta Olivier Bouchara a Vanity Fair tartalomért felelős vezetője. 

Világkörüli turné 

Madonna egyébként most ünnepli karrierje kezdetének 40. évfordulóját, ennek apropóján pedig világkörüli turnéra indul, melynek során 35 városba látogat majd el és lép fel. 

(via)