Madonna és testvére viszonya nem volt túl jó, Anthony Ciccone pedig drogproblémákkal is küzdött a halála előtt. 

Madonna az utolsó percig támogatta testvérét

Madonna gyászol, hiszen a napokban meghalt testvére, Anthony Ciccone. A két testvér viszonya nem volt feszültségektől mentes, ám Madonna mégis egy nagyon megható dologra szánta el magát, mielőtt meghalt.

Az énekesnő testvére ugyanis drogproblémákkal küzdött, Madonna pedig nagylelkű felajánlást tett: bármennyire is rossz viszonyban voltak testvérével, kifizette a rehabilitációs központ számláját. 

Anthony Ciccone egy michigani központban próbált jó útra térni, ennek lehetőségét pedig százszázalékosan Madonnának köszönhette.

Madonna testvére évek óta komoly küzdelmet vív, alkoholproblémái borzasztó mértéket öltöttek. Hajléktalanként élt, és noha Madonna ezt sem szerette volna végig nézni, akárhányszor az énekesnő segíteni akart, testvére visszautasította azt. 

Anthony Ciccone nagyon lefogyott halála előtt

Csak akkor avatkozhatott be a történésekbe Madonna, amikor testvére már annyira rossz állapotban volt, hogy arra sem maradt ereje, hogy visszautasítsa a segítségét. 

Anthony Ciccone annyira rossz állapotban volt, hogy kórházban próbálták táplálni, halála előtt borzasztóan lefogyott. 

Madonna most nagyon nehéz időszakon megy keresztül, nemrég egy érzelmes Instagram-posztban is mesélt veszteségéről, fájdalmáról. Az énekesnő próbál csak a szépre emlékezni, mert a viharos évek előtt rengeteg gyönyörű közös emléket szereztek. 

via