Mint megírtuk, meghalt Madonna testvére, Anthony Ciccone. A férfi 66 évet élt. Az énekesnő és a bátyja nem ápoltak túl közeli viszonyt, de ettől függetlenül a világsztárt megviselte a halála. 

A sógorom, Anthony Gerard Ciccone tegnap este kilépett a földi világról. 15 éves korom óta ismertem, életünk tavaszán, Michiganben találkoztunk először, azóta annyi év eltelt. Anthony összetett karakter volt (...) De szerettem őt, és megértettem őt. Isten veled, Anthony. Szeretném hinni, hogy az isten, akiben az édesanyád hitt, ott van és vár téged.

- közölte a halálhírt Madonna sógora, Joe Henry.

Megszólalt Madonna

Madonna annak ellenére elbúcsúzott a közösségi médiában a testvérétől, hogy nem ápoltak jó viszonyt, sőt állítólag nem is szerették egymást túlságosan:

Köszönöm, hogy eldobtad az agyam, amikor fiatal lány voltam, és bemutattál Charlie Parkernek, Miles Davisnek, a buddhizmusnak, a taoista filozófiának, Charles Bukowskinak, Richard Brautigannak, Jack Kerouacnak... Fontos magokat ültettél el

- írta a posztjában az énekesnő.

Instagram/Madonna

Rossz volt a viszony

Anthony Ciccone a halála előtt néhány évvel durva szavakat fogalmazott meg Madonnával kapcsolatban egy interjúban:

Sosem őt szeretettem a legjobban a testvéreink közül, és ő sem szeretett engem

- vallotta be a férfi, aki évek óta küzdött függőséggel, valamint sokáig az utcán élt.

Az énekesnő nagy családból származik, összesen hét testvére van: Martin, Anthony, Christopher, Paula, Melanie, Mario, és Jennifer. Egyelőre Anthony Ciccone temetésének a részleteiről nem közöltek információt a rokonok.

Via