Nemrég még arról számoltunk be, hogy  Madonna  ismét szingli. Az énekesnőt csak néhány nappal ezelőtt hagyta el a 23 éves párja, de most már egy új pasi oldalán vigasztalódik. A világsztár a 29 éves Josh Popper boxedzővel kavar! 

Így találtak egymásra

A Page Six információi szerint Madonna az egyik gyermeke által ismerkedett meg a boxedzővel, ugyanis valamelyikük hozzá jár edzeni. Madonna nemrég néhány közös fotót is megosztott az Instagram-történetében, ahol a férfival látható. Az egyik képen az énekesnő Popper bicepszét szorongatja. 

Josh Popper Instagramja

A 29 éves boxedző jelenleg több mint 5000 követővel rendelkezik az Instagramon. A profiljából jól látható, hogy szinte csak a munkájáról posztolgat, de a közös fotókat ő is megosztotta Madonnával. Íme, néhány poszt:

Meghalt a testvére

Madonna nehéz időszakon megy keresztül, ugyanis néhány nappal ezelőtt meghalt a bátyja, Anthony Ciccone. Az énekesnő és a testvére hosszú évekig nem ápoltak jó viszonyt. Nemrég azonban kiderült, hogy a harag ellenére Madonna fizette ki a rehabilitációs központ számláját, ahol a férfit kezelték a drogproblémái miatt. Anthony borzasztóan lefogyott a halála előtt, valamint hosszú ideig nem fogadott el segítséget senkitől sem.

Köszönöm, hogy eldobtad az agyam, amikor fiatal lány voltam, és bemutattál Charlie Parkernek, Miles Davisnek, a buddhizmusnak, a taoista filozófiának, Charles Bukowskinak, Richard Brautigannak, Jack Kerouacnak... Fontos magokat ültettél el

- írta Madonna néhány nappal ezelőtt az Instagram-oldalán.

Az énekesnő nagy családból származik, összesen hét testvére van: Martin, Anthony, Christopher, Paula, Melanie, Mario, és Jennifer. Egyelőre Anthony Ciccone temetésének a részleteiről nem közöltek információt a rokonok.

Via