Naponta találkozunk velük az Instagramon, a tévéképernyőkön, a koncerteken, fesztiválokon, mégis sokukról egy dolgot képtelenség megmondani: hány évesek? Ha pedig a sztárokat egymás mellé tesszük, az is döbbenetes, sokszor hány év korkülönbség van köztük, és persze kinek a javára. Egy kis játékra invitálunk titeket, tippeljétek meg, hogy a következő 5 páros közül ki az idősebb? A szavazásokat a fotók alatt találjátok!

Marics Peti és G.W.M

Marics Peti a sportkarrier után a ValMar duó tagjaként szerzett országos hírnevet, nemrég a Sztárban sztár ezüstérmese lett.

G.W.M évek óta a hazai rapszcéna meghatározó alakja, hamarosan megszületik Kulcsár Edinával közös gyermeke. Szerinted melyikük az idősebb?

Szavazás

Majka és Sebestyén Balázs

Mindkét sztár évtizedek óta uralja a kereskedelmi csatornák képernyőjét, amíg Balázs műsorvezetőként bizonyít a legsikeresebb formátumok élén, Majka mesterként, műsorvezetőként és szereplőként is jelen van. Szerinted melyikük a rangidős?

Szavazás

Dzsúdló és Azahriah

Mindkét zenész az elmúlt években lett felkapott, és mindketten hatalmas tömegeket vonzanak. Korosztályuk legnépszerűbb előadóinak számítanak, na de melyik koroszályénak? Tippeld meg, melyikük az idősebb!

Szavazás

ByeAlex és Puskás Peti

Hatodik évadukat kezdik meg mentorként az X-faktor 11. szériájában, szinte családtagok lettek a magyar tévénézőknél. Az elmúlt években mindkettőjükre rátalált a szerelem, így a szakmai sikerek mellett a magánéletük is a legjobb irányba halad. Na de ki az idősebb? Szavazz!

Szavazás

Marsalkó Dávid és Fluor

Mindketten egy duó tagjaként járják az országot és kerülnek a toplisák élére, Marsalkó Dávid a Halott Pénz frontembereként, Fluor pedig a Wellhello rappereként tölti meg a Parkot. Mit gondolsz, melyikük az idősebb?

Szavazás

Megoldások

  • Marics Peti és G.W.M bizonyára alaposan elgondolkodtatott mindenkit, és ugyan meglepő lehet, de Marics Peti az idősebb. A ValMar előadója 1996. októberében született, míg G.W.M 1997. januárjában. 
  • Majka és Sebestyén Balázs mindketten többgyermekes apukák, a legértékesebb celebek egyikei, és a tévéképernyők legfoglalkoztatottabb arcai. Ebben az esetben Balázs volt a helyes megfejtés, aki 45 éves, amíg Majka csak 43.
  • Dzsúdló és Azahriah ugyan mindketten fiatalok, és az emberek nagyjából ugyanolyan korúnak gondolják őket, mégis elég nagy a különbség. Dzsúdló 1998-as születésű, míg Azahriah 2002-ben született. 
  • Az X-faktor legrégibb mentorai, ByeAlex és Puskás Peti ugyan mindketten népszerűek a mai 20-as korosztály körében, ők maguk már nem ehhez a generációhoz tartoznak, Puskás Peti 37 éves, ByeAlex pedig 38. Mindkét előadó 1984-ben született, ám ByeAlex egy forró júniusi napon, Puskás Peti pedig az ünnepi decemberben. 
  • Marsalkó Dávid és Fluor kérdésében talán egyértelmű lehetett, hogy a kortalan Halott Pénz frontember a fiatalabb, pedig ez hatalmas tévedés. Fluor 35 éves, míg Marsalkó Dávid 37. 

Te hányat tippeltél meg helyesen?