Hamarosan elkezdődik a Sztárban Sztár leszek! legújabb évada, az első előzetes pedig már meg is érkezett hozzá. A rövid videó alapján elmondható, hogy feszültségből nem lesz hiány, hiszen Majka már rögtön az első adásokban beszólt Tóth Gabinak. 

Ismét nagy a feszültség Tóth Gabi és Majka között

Tóth Gabi és Majka ismét elfoglalták a helyüket a Sztárban Sztár leszek! zsűripultja mögött, de a mentorkodás láthatóan most is sok feszültséggel jár. A két híresség között már a korábbi évadokban is voltak nézeteltérések, a feszültség az előzetes alapján nem szűnt meg

Ne legyél ennyire erőszakos!

– mondja Tóth Gabi a műsor új előzetesében, mire Majka igazán erős kritikát fogalmaz meg az énekesnővel kapcsolatban

Én erőszakos? Nálad erőszakosabb ember kevés van a bolygón

– válaszolt a rapper. A vita végül hamar véget ért, az előzetes szerint Tóth Gabinak nem volt kedve a hírességgel vitatkozni, így egészen egyszerűen kisétált a stúdióból. 

Nem ez az első vitája 

Tóth Gabi és Majka között már az előző évadban is volt feszültség, a válogatók során több alkalommal is vitáztak, és a beszólások is gyakoriak voltak. Ám az énekesnőnek korábban volt egy igazán emlékezetes vitája Szikora Robival, még az X-Faktorban. A két énekes akkor csúnyán összeveszett, a vita végén már kiabáltak egymással a stúdióban.