Tudtad, hogy Margot Robbie-nak van egy férje, akivel már 6 éve együtt vannak? Az Öngyilkos osztag 32 éves színésznője 2016 óta randizik pasijával, a szintén 32 éves Tom Ackerley-vel.

Margot Robbie-nak nincs Instagramja, hogy cuki szerelemesfotókat osszon meg, de a filmproducerként dolgozó Tomnak viszont van, ahol a színésznő is feltűnik időnként.

Tom közösen dolgozott Margot Robbie-val

Nem sokkal A Wall Street farkasa premiere után Margot Robbie leszerződött a Suite Française főszerepére. Tom akkoriban a rendező harmadik asszisztenseként dolgozott a filmen. És bár nem túl gyakori, hogy együtt élsz a munkatársaiddal, Margot elárulta: a stáb tagjai olyan jól összebarátkoztak, hogy ez tűnt a legjobb ötletnek. 

Úgy voltunk vele: nem lenne vicces, ha mindannyian együtt élnénk? Valaki azt mondta nekem: »De te nem is Londonban laksz«, mire én:  »Én nem lakom sehol. Elköltözöm.« Három nappal később aláírtunk egy bérleti szerződést Claphamben, a többi pedig már történelem

– mondta korábban egy interjúban. 

Együtt alapítottak produkciós céget

Margot és Tom már annyiszor dolgoztak együtt, hogy csak idő kérdése volt, mikor kezdenek el megint együttműködni. 2014-ben Josey McNamarával (egy producertársukkal) és Sophia Kerrrel (egy asszisztensükkel) megalapították a LuckyChap Entertainment produkciós cégüket. 

Margot férje Szerepelt a Harry Potterben

Jól hallottad: Tomnak volt egy kis szerepe a Harry Potter és az Azkabani fogolyban. A film rajongói sokkot kaptak, miután Margot nemrég a Graham Norton Show-ban elárulta, hogy melyik produkcióban tűnt fel kedvese. 

Titokban tartják a terveiket 

Egyelőre Margotnak és Tomnak nincs gyereke, de a színésznő nyíltan beszélt arról, hogy frusztrálja, ha megkérdezik tőle, mikor tervez gyereket.

Megházasodtam, és az első kérdés szinte mindig az, hogy mikor jön a baba? Annyira dühös vagyok, hogy van ez társadalmi elvárás. Férjez mentél, most pedig szülj gyereket...

– idézte a szavait a Woman's Health magazin.

@GettyImages/Jon Kopaloff/WireImage)

Via