Az biztos, hogy a nyár egyik legjobban várt filmje a Barbie. Az előzetes alapján Greta Gerwig egy vicces filmet készített, amin mindenki jól fog szórakozni. Most pedig egy újabb izgalmas dolgot jelentett be a Mattel, mivel Margot Robbie és Ryan Gosling ihlették a legújabb játékokat.

Margot Robbie-ról Barbie készült 

A Mattel évek óta készít Barbie-babákat az ismert emberekről, pár évvel ezelőtt például Erzsébet királynőről is alkottak. Most a Barbie-film kapcsán újabb hírességekkel bővült a lista, hiszen június 12-től megvásárolható Margot Robbie és Ryan Gosling. A babákat az általuk játszott karakterekről mintázták, ugyanakkor a játékokon felfedezhetőek a hírességek arcvonásai. 

Természetesen a hírességekről nem akármilyen baba készült, mivel mindkét játékra olyan ruhákat terveztek, amelyeket a színészek viseltek a filmben. A kollekció több darabból áll, a játékok a már most ikonikusnak számító szettekben vásárolhatóak meg. 

Azt tudjuk, hogy nincs Barbie rózsaszín autó nélkül, így a készítők erre is gondoltak. A Mattel egy új Barbie-autót dobott piacra, ami teljesen olyan, mint amivel Margot Robbie és Ryan Gosling elhagyják Barbie Landet. 

A játékok június 12-től vásárolhatóak meg, az áruk 21 ezer és 32 ezer forint között mozog, de az összeg üzletenként változhat. A főszereplők mellett több mellékszereplőről készült játék. Limitált kollekcióról van szó, így nagy valószínűséggel a rajongók hamar elkapkodják majd a karakterekről mintázott Barbie-babákat.