Érdekes adalék látott napvilágot Marics Petiről, illetve arról, hogy hogyan érezte magát kapcsolatban Tóth Andival.

Egy névtelen barát

Tóth Andi a múltkori kirohanásában már kiszólt ennek az állítólagos barátnak, aki folyamatosan adogatja róluk az információkat a Blikknek, de úgy tűnik, az illető nem hagyta abba a dolgot. Most megint nyilatkozott, és az a jó haver Marics Petiről többek között a következőket mondta:

amint összejöttek Andival, a munkán kívül nem igen járt sehová külön. A koncertekre, forgatásokra, stúdióba is elkísérte őt Andi, ha ideje engedte. [...] Ezt pedig egy idő után nem tudta elviselni.

Ez némileg ellentmondani látszik egyébként annak, amit Tóth Andi viszont maga mondott: hogy ő volt az, aki szakított. Szóval persze lehet, hogy Marics Peti nagyon szenvedett attól, hogy Tóth Andival mennyit voltak együtt, de azért annyira mégsem szenvedett tőle, hogy ő szakított volna: az énekesnő volt, aki kimondta, hogy a kapcsolatnak vége.

Marics Peti újra Marics Peti

A dolognak viszont mindenképpen pozitív oldala, hogy ez a barát arról is beszél, hogy Marics Petinek jót tett a szakítás és a fiatal zenészt újra visszakapták a barátai, újra olyan, mint korábbi önmaga.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marics Peti 🐺❤️💛 (@maricspeti)

Akár igaz, akár nem, mindenképpen kívánjuk Marics Petinek és Tóth Andinak egyaránt, hogy hamar túl tudjanak lépni a szakításon és szinlgiként (is) boldogok, felszabadultak legyenek! Húsvétvasárnap este a Sztárban sztárnak is vége lesz, úgyhogy már a munka miatt sem kell majd többet találkozniuk, ha nem szeretnének.

Via