Dübörög az Ázsia Expressz, Valkusz Milán és Marics Peti duójának azonban igen szerencsétlenül alakultak az események.

Marics Peti megsérült az Ázsia Expresszben

A Valmar tagjai számára rengeteg kihívást tartogat az Ázsia Expressz. Van, hogy védettséggel zárják a napokat, máskor viszont nekik kell hajszázniuk. Egy biztos, nem adják fel, és kitartóan küzdenek, hogy a lehető legtovább mehessenek a versenyben. 

A párosok egy olyan ügyességi feladatot kaptak, ahol szőnyegekkel kellett kirakniuk az utat, melyen haladnak, és szőnyegről szőnyegre ugrálni. Marics Peti azonban annyira rosszul érkezett az egyik alkalommal, hogy csak egy hatalmas reccsenést hallhattunk.

Kiment Marics Peti bokája, az ellenfelek önzetlenül segíteni akartak

Valkusz Milán és Gelencsér Timi is azonnal aggódni kezdtek, amint látták, hogy az énekes a földön fekve kér segítséget. Mint később kiderült, kiment a bokája. Darinka és Ernő is meg akartak állni segíteni, de a Valmar énekesei azt mondták, inkább menjenek tovább, sajnos nem tudnak mit tenni ebben a helyzetben.

Ott hirtelen nem éreztem fájdalmat, és elkezdtük egymást stenkelni. Csak az volt a fejünkben, hogy közel a zászló, érjünk oda időben. 

Marics Peti még másnap is sántikálva kelt, hogy ez hogyan befolyásolja a versenyben való szereplésüket, az a következő napokban kiderül.