Teljesen más volt a világ 2007 elején, mint most: nem voltak még netes sorozatok, nem voltak még híresek Kardashianék, nem voltak okostelefonok, nem volt Instagram se és nem voltak Marvel-filmek a mozikban. A Marvel moziuniverzumának első filmje ugyanis a 2008-as Vasember volt, amit aztán rengeteg további szuperhősfilm követett.

A filmek révén rengeteg férfisztár szerzett minden korábbinál több rajongót és nagyobb népszerűséget. Kiválasztottunk közülük ötöt, akiket a legdögösebbek között szokás emlegetni, hogy megnézzük, hol voltak ők 2007-ben és mennyit változtak az elmúlt 15 évben.

1. Robert Downey Jr.

Íme egy kép Robert Downey Jr-ról a Zodiákus című film premierjéről 2007-ben. Az akkor 42 éves színész ekkor már a következő munkájára, a Marvel-unvierzum első mozifilmjére készült.

Robert Downey, Jr. most 57 éves és menőbb, mint valaha. Ezt nagy részben annak köszönheti, hogy 2008 óta tíz Marvel-filmben szerepelt Vasemberként, szóval ha szuperhős-rajongó vagy, akkor biztosan jól tudod, hogy a sármjából semmit sem vesztett az elmúlt másfél évtized alatt.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Robert Downey Jr. Official (@robertdowneyjr)

2. Paul Rudd

Így nézett ki Paul Rudd, a későbbi Hangya (Ant-man) 2007-ben.

Fotó: Sergio Dionisio/Getty Images 

Ehhez képest Paul Rudd lett 2021-ben a People magazin szerint a legszexisebb élő férfi, és ő aztán tényleg arról híres, hogy évtizedek óta ugyanúgy néz ki: jól. Ha éles a szemed, talán felfedezel némi különbséget a fenti és az alábbi kép között, de a lényeg az ő esetében is változatlan.

Fotó: Theo Wargo/Getty Images

3. Chris Hemsworth

Így nézett ki Thor, azaz Chris Hemsworth 2007-ben. 23 éves volt, éppen balettra ment, és még fogalma sem volt, hogy a következő 15 évből milyen sok időt fog parókában tölteni.

Fotó:  Paul McConnell/Getty Images

Chris Hemsworth 2011-ben kezdte el Thort alakítani a Marvel moziuniverzumában, pont most mutatják be a legújabb Thor-filmet. A 38 éves ausztrál színész most még mindig fiatalabb, mint amennyi Robert Downey Jr. volt, amikor leforgatta az első Vasembert, de Chris Hemsworth már most a világ legjobban fizetett színészei közé tartozik. Őneki már 2014-ben megadatott, ami Paul Ruddnak csak tavaly: ő 8 évvel ezelőtt volt a világ legszexisebb férfija a People szerint.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chris Hemsworth (@chrishemsworth)

4. Chris Pratt

A Chrisek sorában Prattel folytatjuk, aki így nézett ki 15 évvel ezelőtt, amikor még nem igazán volt ismert.

Fotó: Albert L. Ortega/WireImage/Getty Images

Chris Pratt 2009-től kezdett igazán híressé lenni, amikor elindult a Városfejlesztési osztály című sorozata. A Marvel-moziuniverzumba 2014-ben szállt be a Galaxis őrzőivel, Peter Quill/Űrlord szerepében, ami szerepet még további 5 filmben játszotta el, köztük a fent említett, vadi új Thor-részben.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chris Pratt (@prattprattpratt)

5. Chris Evans

Így nézett ki Chris Evans 2007-ben, mielőtt Amerika kapitány szerepét megkapta volna.

Fotó: Jason Merritt/FilmMagic for Bragman Nyman Cafarelli/Getty Images

Neki viszont rengeteget változott a kisugárzása az elmúlt 15 évben, derül ki a fenti és az alábbi kép összehasonlításából. Akkor 26 éves volt, most 41. Chris Evans szintén a legnépszerűbb, legdögösebb és legjobban fizetett színészek közé tartozik jelenleg, de nem csak a színészek közé tartozik, mert már rendez is.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chris Evans (@chrisevans)

A Pókembert, azaz Tom Hollandot is idetettük volna, de ő még csak 11 éves volt 2007-ben.