Elizabeth Hurley rémálomnak nevezte a közös munkát Matthew Perryvel, amikor a színész éppen a drog- és alkoholfüggőségének tetőpontján volt.

Az egész stábbal kiszúrt Matthew Perry

Bár Elizabeth Hurley „nagyon szép emlékeket” őriz a színészről, és alapvetően szeretett vele forgatni, elismerte, hogy nem mindig jöttek ki egymással.

Hogy őszinte legyek, akkoriban rémálom volt vele dolgozni, és ahogy ma már ismeretes, a közös filmünk forgatását a függősége miatt leállították

— mondta az 57 éves színésznő a 2002-es romcomról, a Serving Sara-ról.

Vis maior volt a helyzet, aztán a sok forgatás után azon kaptam magam, hogy csak otthon ülök és bámulok kifelé az ablakon.

A színésznő szerint amint viszont újraindult a forgatás, és a két hónapos terápia után visszatért Matthew Perry, a rémálom egy álommá csapott át. 

Matthew Perry tisztában van a hibáival

Nehéz volt ez mindenkinek. Nyilvánvalóan nehéz időszakot élt át, de alapvetően egy elbűvölő, kedves ember. Látható volt, hogy szenved ebben a helyzetben.

A Jóbarátok sztárja nemrég őszintén vallott a függőségekkel vívott harcáról a „Friends, Lovers and the Big Terrible Thing” című új memoárban, ahol azt mondta, tudja, hogy Elizabeth Hurley és Reginald Hudlin rendező mennyire dühösek voltak ráa. kialakult helyzet miatt.

via