Éveken keresztül volt Meghan Markle egyik legjobb barátja Jessica Mulroney. Sokat mutatkoztak együtt, végül egy rejtélyes ok miatt megszakadt a kapcsolatuk. Jessica pár héttel ezelőtt egy idézetet posztolt, amivel egyértelműen a volt barátnőjének üzent

Meghan Markle-t megviseli Jessica viselkedése 

Meghan és Jessica barátsága még évekkel ezelőtt kezdődött. Sok időt töltöttek együtt, és mondhatni legjobb barátok voltak. Sajnos a kapcsolatuk nem végződött szépen, mivel megszakadt a barátságuk. Az információk szerint 2020-ban szakították meg végleg a kapcsolatot, ám most Jessica egy furcsa idézetet posztolt az Instára, amit sokak szerint Meghannak szánt. 

Most kiderült, hogy Meghant aggasztja, hogy ennyire gyorsan véget ért a kapcsolata az egykori barátnőjével, és attól tart Jessica információkat fog kiszivárogtatni róla a sajtónak. 

Jessica nyíltan nem jelezte, hogy kész részleteket megosztani Meghannal kapcsolatban, de a lehetőség mindig fennáll, és ez komoly aggodalomra ad okot

– árulta el a hercegné egyik közeli barátja a Closer nevű lapnak.

Meghant aggasztják Jessica utalásai, és nem örül neki, hogy ilyen jellegű bejegyzésekkel kell szembesülnie. Miután Jessica posztolt, Meghan napokig aludni sem tudott. Egyik legnagyobb félelme, hogy olyan ember árul el róla információkat, aki úgymond korábban a belső köréhez tartozott. 

De valós esély van arra, hogy mások, akik tudnak róla és Harry múltjából részleteket, előállnak, hogy bosszút álljanak és megalázzák őket. Ez az, ami álmatlan éjszakákat okoz Meghannak. 

A forrás szerint Jessica bármikor dönthet úgy, hogy megszólal a barátságukról, hiszen Meghan korábban nem támogatta őt. Jessica úgy érzi, hogy a hercegné elárulta, és akkor nem volt mellette, amikor a legnagyobb szüksége lett volna rá. 


Via