Nemrég bombaként robbant a hír, hogy Meghan Markle és Harry herceg csúnyán összeveszhettek a Beckham-családdal. David és Victoria már szóba sem állnak velük, miután azzal vádolták őket, hogy talán ők szivárogtattak ki infókat a sussexi házaspárról a királyi családnak. Nos, most itt a lista azokról a barátokról, akiket Meghan Markle ghostingolt. 

Piers Morgan

Piers Morgan és Meghan Markle 2015-ben kezdték követni egymást a Twitteren, és jó kapcsolatot ápoltak, sőt a brit televíziós személyiség még a barátjának is nevezte a hercegnét. Piers Morgan azonban nagyon meglepődött, amikor nem kapott meghívást Harry és Meghan esküvőjére, és emiatt 2018 végén egy kíméletlen cikket írt a hercegnéről. 

Amikor találkozott Harryvel, mindenkit levágott, akiről úgy gondolta, hogy már nem kívánatos baráti és családi körben

– mondta. 

Lizzie Cundy

Meghan Markle és a brit sztár még 2013-ban barátkoztak össze, sőt Lizzie Cundy kerítőnőt akart játszani, és összehozni a barátnőjét Ashley Cole sportolóval. Lizzie Cundy szintén állítja, hogy a Harryvel való találkozás után Meghan ghostingolta, és azóta sem kereste. A brit televíziós sztár elmondta a véleményét arról, hogy Meghan nem vett részt Károly koronázásán.

Azt hiszem, Meghan nem jön el a koronázásra, mert tudja, hogy kifütyülik, de a saját érzéseit és aggodalmait a gyerekei elé helyezi

– jelentette ki.

Millie Mackintosh

Egy másik brit televíziós sztár, aki jó barátságot ápolt Meghan Markle-lel. A két nő 2015-ben találkozott először Törökországban, Isztambulban. Millie állítja, hogy Meghan nem válaszolt többé az üzeneteire, amikor Harryvel kezdett randizni, ugyanis szerinte a hercegné úgy érezte, hogy többé nincs szüksége rá az életében. 

Jessica Mulroney

Meghan és Jessica 2011-ben ismerkedtek meg, és elválaszthatatlanok voltak. A hercegné a barátnőjét azonban nem a Harryvel való megismerkedésekor ghostingolta, ugyanis Jessica még az esküvőjükre is meghívás kapott. A stylist állítólag nagy támogatója volt Megan és Harry királyi családból való távozásának is. Azonban az elmúlt évek alatt valami köztük is elromlott, és már egyáltalán nem barátok, ám a stylistot néhány évvel ezelőtt rasszizmussal vádolták meg, és ennek is köze lehet ahhoz, hogy Meghan megszakította a barátságot.

Via