Szinte hihetetlen, de van valami, amiben Meghan Markle bizony maga mögé utasította Katalin hercegnét. Harry herceg feleségét ugyanis a legnépszerűbb stílussal rendelező hírességek közé sorolták, csakúgy mint Katalin hercegnét, Meghan azonban belelőzte őt a listán. 

Katalin előtt 

Igaz csak egyetlen hellyel végzett a sógőrnője előtt, akinek egyébként szintén mindig kifogástalan a stílusa, de van valami, ami miatt Meghan ezúttal legyőzhette Katalint. Bár megesik, hogy Katalin is lazább öltözékbe bújík – legutóbb az anyák napi fotóikon is farmert viselt–, de a szigorú szabályok miatt neki erre jóval kevesebb lehetősége van, mint a királyi családból kilépett Meghan-nek. 

Imádják 

Sussex hercegnéjének stílusát a rajongók egyszerűen imádják, mint mondják Meghan megjelenése mindig időtlen és divatos, ráadásul kiválóan váltogatja és kombinálja az elegáns darabokat a lazábbakkal. A hercegnét gyakran látni pulóverben és farmerben, de az elegancia sem áll távolt őle, legutóbb például egy nagyon csinos, fehér Louis Vuitton ruhát viselt.

Rengetegen keresnek rá

Meghan a Boohoo divatkereskedés új tanulmányának tanúsága szerint Amerikai egyik legbefolyásossab stílusával rendelkező nő, a kiadott 10-es listán a 4. helyett zsebelte be, ezzel pedig beelőzte Katalin hercegnét, aki az 5. helyen végzett. A listát a Google keresések alapján állították össze, ennek alapján a Meghan stílusával kapcsolatos keresések majdnem elérik az 50 ezret, Katalin hercegné ruháira pedig közel 45 ezren googliztak rá. A 10-es lista élén egyébként Billie Eilish áll, őt Taylor Swift majd Ariana Grande követi. 

A divatszakértők is odavannak érte 

Meghan stílusát egyébként a divatszakértők is nagyon kedvelik, úgy vélik, hogy a hercegné egyszerű, de nagyszerű darabokat válogat össze, ettől lesznek az összeállításai mindig klasszikusak és nagyon elegásak. 

Meghan a tökéletes példa arra, hogy lehet egyszerre professzionálisnak, érettnek, divatosnak és trendinek lenne 

– mondják a hozzáértők. 

(via)