Meghan Markle most már Harry herceg mellett van az Invictus Games-en. 

Meghan Markle is az Invictus Games-en

Meghan Markle gépe is landolt Amerikából, így már férje oldalán ő is részt vehet az Invictus Games-en. Az eseményre érkezéskor természetesen egy beszédet is mondott a közönségnek, amely közben úgy tűnt, hogy ugyan remek a hangulata, egy kicsit feszült.

Sőt, nem is volt hajlandó arra, hogy egyedül álljon a színpadon, nagyon szerette volna, ha férje, Harry herceg végig mellette van, és fizikailag is támogatja abban, hogy megossza a többiekkel a gondolatait.

Imádták a beszédét

Közel 1600-an hallgatták meg Meghan Markle szavait, vendégek, családtagok, barátok, és természetesen maguk a versenyzők is. Az embereknek rendkívül szimpatikus volt, hogy Meghan Markle jegyzetek nélkül beszélt.

Nem egy előre megírt szöveget olvasott fel, hanem nagyrészt improvizált, és az őszinte gondolatait mondta el. Kifejezte elismerését mindenki részére, aki részt vett az úgynevezett paralimpián, és azt is elmondta, hogy nagyon különleges számára mindig ez a németországi út, mert úgy érzi, itt tényleg nagyon baráti hangulatban telnek a napok.

via