Meghan Markle etikett-tanára kifejtette, hogy mélységesen nagyot csalódott a kétgyermekes anyukában, és férjében, Harry hercegben, amiért visszavonultak a királyi kötelezettségeiktől.

Meghan Markle és Harry herceg beszennyezte a királyi családot

Az etikett szakértő jól ismeri Meghan Markle-t, ugyanis annak idején ő tanította meg neki, hogy melyek a legfontosabb szabályok, amit a királyi családban be kell tartani. Edmund Fry azonban elárulta, hogy szerinte Sussex hercegnéjánek és hercegének lehetősége lett volna arra, hogy változást hozzanak, ám sajnálatos módon nem éltek a lehetőséggel. 

Amikor először beszéltek a visszavonulásról, arról beszéltek, hogy a világ nagykövetei akarnak lenni, akik kívülről segítik a Nemzetközösséget, foglalkoznak a fogyatékkal élőkkel. Nagy lehetőségük volt. De azóta nem igazán hallottunk ezekről a dolgokról. 

A férfi hozzátette, hogy mennyire rosszul érintette, mikor látta, hogy a királyi család összetört Károly király koronázásán, ugyanis a jelentős eseményen Harry herceg csak rövid időt töltött, sietett haza.

Csökkent a népszerűségük

Mióta a pár az Egyesült Államokba költözött, többen azt mondták, hogy nem akarnak tudomást venni róluk, úgy vélik, a hercegi pár számára a pénz és az üzlet a legfontosabbak. Elmondása alapján az emberek többsége ma már jobban érdeklődik Károly király iránt, és különösen arra kíváncsiak, hogy mit tervez Kamilla királyné most, hogy férjét megkoronázták, ő pedig királyné lett.

A férfi úgy gondolja, hogy a közeljövőben lenyugszanak majd a kedélyek, és Harry kibékül a családjával. Azonban, hogy ez mennyi idő múlva következik be, még ő sem tudja. 

via