Meghan Markle legutóbb azzal vonta magára a figyelmet, hogy kiderült, nem vesz rész Károly király koronázásán. Most ismét egy fontos helyre várták, hiába.

Sokan várták Meghant

Bár nem volt pontos információ arról, hogy Meghan – Harryvel vagy nélküle –  részt vesz-e a Met-gálán, de sokan számítottak arra, hogy a pár, vagy legalább – a showbizniszbe ismét visszatérni akaró – Meghan elmegy a rangos divatgálára.

Sok divatszakértő azt gondolta, Anna Wintour, aki 1995 óta a gála védnöke, szívesen látná a sussexi hercegnét a Met-gálán, mivel stílusa tökéletesen illeszkedik a Vogue által képviselt divatirányzathoz.

Biztonsági okok miatt hagyhatták ki a gálát

Ám végül Meghant nem látták a gálán, vélhetően Sussex hercege és hercegnéje Kaliforniában maradt. Sokan úgy vélik, elsősorban azért nem vettek részt a divateseményen, mert olyan biztonsági intézkedésekre lett volna szükség, amely kivitelezhetetlen volt.

2018-ban már felmerült ez a probléma, amikor Harry és Meghan az Oscar-gála házigazdái lettek volna, de a biztonsági kockázatok miatt nem tudták elvállalni a felkérést. 

Fontos családi eseményekre készülnek

A pár két fontos családi eseményre is készül, az egyik Archie 4. születésnapja, a másik pedig a koronázás, amely egy napra esik, Harry pedig mindkettőn szeretne részt venni, ezért várhatóan a koronázási ünnepségről gyorsan haza indul majd. 

Via