Meghan Markle ahova beteszi a labát, ott mindig történik valami. Így volt ez tegnap este is, ugyanis ismét a figyelem középpontjába  került. 

Meghan Markle volt az est sztárja

Sussex hercegnéje is hivatalos volt a Ms Foundation Women of Vision Awards díjátadóra, ahova férje, Harry herceg és édesanyja, Doria Ragland is elkísérte őt.

Az eseményen egy aranyszínű, pánt nélküli  ruhát  viselt, amit a Johanna Ortiz divattervező álmodott meg neki, és körülbelül 1850 dollárba kerül.

Getty Images /  Kevin MazurMeghant az est folyamán hatalamas elismerés érte, ugyanis neki ítélték a Woman of Vision díjat, amiért rendszeresen kiáll a női jogok mellett.

Olyan nő vagyok, akit ez a szervezet rettentően inspirál. Lehetővé tették számomra, hogy felismerjem, álljak ki azokért, akiket soha nem hallgatnak meg, és nem mernek szembeszállni az igazsággal. Soha ne féljetek kimondani, hogy mi a helyes, és mi az igazságos  

-mondta köszönőbeszédében Meghan.

Kiakadtak a kommentelők

A díjátadó után a  kommentelők  egy része nemtetszését fejezte ki Meghan Markle kitüntetésével kapcsolatban, ugyanis sokan úgy vélik, csak azért kaphatta meg a díjat, mert már évek óta támogatja a szervezetet. Ezt leszámítva viszont nem ő lett volna a kitüntetett. 

Fizetett érte, nem is keveset

- akadt ki az Instagramon az egyik kommentelő.

Szétszakított egy családot. Ezért még díjat is adnak?

-utalt arra egy nő, miszerint Meghan tehet arról, hogy Harry herceg összeveszett a családjával. 

Menj, és éld a „magánéletedet”, amit annyira hiányoltál, és kimélj meg minket

- fűzte hozzá egyikük, Meghan korábbi nyilatkozatára utálva, miszerint sérelmezi, hogy minden lépéséről beszámol a sajtó, és semmi magánélete nincs. Azóta viszont ennek az ellentétjét csinálja.

Meghan és Harry olyanok, mint két bohóc. Irigyek és féltékenyek Katalin hercegnére és Vilmos hercegre.

- írta egy férfi a kép alá.


via