A Netflix dokujának és Harry herceg memorájának hála már pontosan tudjuk, a páros, hogyan ismerkedett meg  annak idején egymással. Ennek ellenére még mindig akadnak újabb részletek, amikről lehull a lepel, most például az derült ki, mi állt az első üzenetben, amit Meghan Markle a hercegnek küldött. 

Az Instagramon találtak egymásra 

Mint ismert Harry és Meghan Markle az  Instagramon keresztül  ismerkedtek meg még 2016-ban. Persze sokakban felmerült a kérdés, ez mégis hogyan lehetséges, mert a hivatalos információk szerint a hercegnek nem volt közösségi oldala, mint később kiderült, igenis regisztrált a platformra, csak álnéven. Így utólag bele gondolva milyen jól tette, máskülönben lehet, hogy sosem akad rá arra a videóra, amin először megpillantotta a jövendőbeli feleségét. Harry ugyanis  éppen a saját Instagramját pörgette, amikor meglátott az egyik barátjánál egy videót, melyen Meghan szerepelt, akinek az arcán egy kutyás filter volt látható. Harry herceg tudni szerette volna, ki van a felvételen, ezért a barátja segítségét kérte, aki aztán küldött is egy mailt Meghannak, melyben megírta, egy barátja találkozni szeretne vele. 

Én azt kérdeztem, ki az. Erre ő azt felelte: hát herceg. Kérdeztem, hogy az meg ki, láthatnám-e a posztjait? 

– mesélte a dokuban Meghan, aki szerint nem az a számít mit mondanak valakiről, hanem, mit posztol magáról, ő legalábbis így tudta a leginkább felmérni, kivel is van dolga. 

Ezt írta Harrynek

Meghan aztán lecsekkolta Harryt a közösségi oldalon, s nagyon tetszett neki, ami látott, így küldött is egy üzenetet a hercegnek, melyben csak annyit írt: 

Szia! Gyönyörű fotók

Sussex hercegének Instagram oldala egyébként nagyrészt az afrikai utazásain készült felvételekkel volt tele, ezek a fotók pedig lenyűgözték Meghan-t. Az egyik képen – ami igazán megragadt Meghan emlékezetében –, Harry éppen egy sérült orrszarvút ápolt. 

Harry herceg egy sérült orrszarvút ápol /Netflix

(via)