Harry herceg és Meghan Markle számára a privát szfére ismeretlen fogalom, minden lépésüket paparazzik követik. Most azonban majdnem tragédia lett a vége a túlzott kíváncsiságnak. 

Majdnem az életükbe került pár fotó

A lesifotósok egyáltalán nem tisztelik Meghan Markle és Harry herceg privát szféráját, állandóan a kíváncsi tekintetek üldözik őket, bárhol is jelennek meg. Kedden azonban majdnem tragédia lett a vége, ugyanis a fotósok két órán keresztül üldözték őket autóval. 

Igen, a módszer nem ismeretlen, ugyanis Harry herceg édesanyja, Diana hercegné is egy ilyen autósüldözés közben vesztette életét. Éppen ezért nem csupán azért nagyon zaklatott most az ex-hercegi pár, mert ennyire erőszakosan a média munkatársai, de azért is, mert fájdalmas sebeket téptek fel a történtek. 

A királyi családot nem érdeklik a történtek?

Ha valamikor, akkor most tényleg teljes vállszélességgel Meghan Markle és Harry herceg mellett kellene állni az angol királyi családnak, ám a hírek szerint őket már nem zaklatták fel ennyire a történtek. A majdnem tragikus végkimenetelű események során, ugyanis fel sem emelték a telefont a Buckingham-palota előkelőségei. 

Sem III. Károly király, sem Kamilla királyné, de Vilmos herceg és Katalin hercegné sem hívták fel Meghan Markle-t és Harry herceget, hogy hogylétükről érdeklődjenek. 

A palota szóvivői egyelőre nem adnak információt, de Meghan Markle és Harry herceg képviselője is teljes hírzárlatot rendelt el. Azt azonban már elmondták, hogy mindketten rendkívül feldúltak és megrendültek, miután több, mint két órán keresztül üldözték őket autóval kedd este.

via